Hardenberg

Voorstraat 25

Beleggingspand

VRAAGPRIJS


€ 650.000 k.k.

OPPERVLAKTE


580 m2

AANVAARDING


in overleg

BOUWJAAR


1970

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Voorstraat 25

7772AA Hardenberg

TE KOOP!
Winkelpand met ontwikkelkansen!
Voorstraat 25, 25A en 27 te Hardenberg.
Sectie A nummer 4599 en 4600. Oppervlakte 321 en 259 m2.

Omschrijving pand
Dit betreft een winkelpand met ontwikkelingsmogelijkheden, het pand kan gebruikt worden door een eindgebruiker, ook zijn er ver gevorderde plannen aan de gemeente Hardenberg gepresenteerd over de ontwikkeling van appartementen waarop door de gemeente positief is gereageerd, correspondentie kan desgewenst beschikbaar gesteld worden. De technische gegevens zijn te vinden in de brochure, op te vragen bij ons kantoor.

Ligging van het pand
Het pand is gesitueerd in het centrum, in het kernwinkelgebied; de belendingen bestaan uit overige detailhandel in diverse branches (waaronder landelijke trekkers). De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend, met openbaar vervoer is de bereikbaarheid redelijk.
Lokaal bezien is de ligging goed.

Indeling van het pand
Buitenterrein: Het gehele terrein omvat 600 m2 en is nagenoeg volledig bebouwd.
Binnen indeling: Vanaf de voorzijde de winkel met aansluitend achter de berging, toiletten en kantine. In de kelder bevindt zich de berging/magazijn (bereikbaar o.a. middels goederenlift).

Onderhoudstoestand
Het pand verkeert algemeen in een goede staat van onderhoud. De constructie van het gebouwde verkeert in een goede staat, één en ander voor zover visueel waarneembaar.

Regionaal
De gemeente Hardenberg bestaat in haar huidige vorm vanaf 1 januari 2001, sinds de gemeentelijke herindeling van de voormalige gemeenten Hardenberg, Avereest en Gramsbergen. Het gebied heeft een rijke historie, die via de middeleeuwen zelfs terugvoert tot de prehistorie. Dankzij de aanwezigheid van de rivier de Vecht, als belangrijke transportroute in de voorbije eeuwen, kon Hardenberg zich ontwikkelen tot een belangrijke stad tussen Zwolle en Duitsland. Door de toegenomen industrie is Hardenberg behoorlijk gegroeid. Vanaf de jaren zestig werden, bij het dorp Heemse net over de Vecht, verschillende woonwijken gebouwd. In de jaren zeventig werd op de plaats van het gehucht Baalder een gelijknamige woonwijk gebouwd, en eind jaren 80 werd ten zuiden daarvan begonnen met de nieuwbouwwijk Baalderveld. Sinds een paar jaren heeft Hardenberg een nieuw bedrijventerrein (Haardijk) en een nieuwe woonwijk (Marslanden) in aanbouw, waarvan de eerste fases afgerond zijn. Aan de andere kant van het kanaal Almelo-De Haandrik wordt een nieuw industrieterrein aangelegd, De Broeklanden. Hier is ook een nieuwe verbindingsweg met Duitsland aangelegd. De stad Hardenberg heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan door stadsvernieuwing. In het centrum wordt op grote schaal nieuw gebouwd. Een groot aantal nieuwe winkels en appartementen rond het marktplein is in 2008 gereed gekomen. Ook is een nieuw gemeentehuis gebouwd in een nieuw aangelegd park. De afgelopen jaren is vooral de werkgelegenheid in de zakelijke en overige dienstverlening toegenomen.
In regionale context is derhalve sprake van een commercieel goede ligging.

Ontwikkelingsmogelijkheden
Er is uitgebreid contact geweest met de gemeente Hardenberg over de ontwikkeling van appartementen, de gemeente Hardenberg staat positief tegenover de herontwikkeling.

Condities bij overdracht
Nader te overleggen.

Schetsplan en tekening ontwikkeling
Zie bijgevoegde foto's

Informatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099.
Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD ZwolleFoto’s

Details

Vraagprijs € 650.000 k.k.
Aanvaarding in overleg
Oppervlakte 580 m2
Bouwjaar 1970
Ligging Centrum

Locatie

Via Google Maps

Over Hardenberg

TEXTCITY


Call Mail