Zwolle

Thomas à Kempisstraat 103

Winkelruimte

HUURPRIJS PER JAAR


€ 24.000

OPPERVLAKTE


170 m2

BESCHIKBAAR PER


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Thomas à Kempisstraat 103

8021BL Zwolle

Gelegen aan de rand van Dieze-centrum staat dit winkelpand met ruime etalage mogelijkheden aan de Th. à Kempisstraat 103. Het pand beschikt over een ruim front (9,8 meter) en beschikt over een ruim buitenterrein van ca. 400 m2 achter het pand. Het winkelpand is op een fraaie locatie gesitueerd in het bruisende Dieze-centrum met een zeer gevarieerd winkelaanbod. Hierdoor is het pand zeer geschikt voor diverse doeleinden.

Indeling pand
Het winkelpand heeft de entree in het midden van het front en heeft een totale winkeloppervlakte van 170 m². Aan de zijkant van het pand is de toegang tot de achterliggende buitenruimte. Het pand beschikt over een toiletgroep en een pantry.

Locatie/gebiedsomschrijving
Het object is gelegen aan de rand van Dieze-centrum. De Thomas a Kempisstraat kenmerkt zich als een levendige winkelstraat, welke als drukste aanvoerroute van en naar het stadscentrum fungeert. In de directe omgeving zijn zowel lokaal sterke als landelijke retailformules gevestigd, zoals Action, Ekoplaza, Coop, New York Pizza, Van Rossum IJzerhandel, supermarkt Özen, Jaap Bos tweewielers, etc. Kortom, een goede hoekwinkelruimte in een dynamische omgeving!

Foto’s

Details

Huurprijs € 24.000 per jaar
Beschikbaar per in overleg
Oppervlakte 170 m2
Frontbreedte 9

Locatie

Via Google Maps

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail