Nieuwleusen

Grote Markt 23 a

Winkelruimte

HUURPRIJS


n.o.t.k.

OPPERVLAKTE


330 m2

BESCHIKBAAR PER


in overleg

HUURPERIODE


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Grote Markt 23 a

7711 CZ Nieuwleusen

Algemene gegevens

WINKELRUIMTE (ca. 330 m2) op aantrekkelijke locatie in het centrum van Nieuwleusen-Zuid. Het winkelcentrum de Grote Markt omvat een aantal bijzondere gebouwen die in een U-vorm zijn gegroepeerd rondom een ruim opgezet plein.

Locatie

Aan en rond het plein is een zeer gevarieerd winkelaanbod gevestigd, waaronder Aldi, Ter Stal, Marskramer, Kruidvat, een speelgoedwinkel, bloemenwinkel, enkele kledingwinkels en de Plusmarkt. De uitstekende parkeergelegenheid op het plein is ruim voldoende en gratis.

Het gezellige dorp behoort tot de gemeente Dalfsen en is goed bereikbaar. Zowel vanuit het dorp als vanuit de omliggende plaatsen en vanaf de A28 is het centrum van Nieuwleusen-Zuid snel te bereiken. De busverbinding met Dedemsvaart en Zwolle heeft een halte aan de Burgemeester Backxlaan ter hoogte van het plein van de Grote Markt.

Verzorgingsgebied

Nieuwleusen is gelegen onder de rook van Zwolle en heeft een behoorlijk groot verzorgingsgebied. Nieuwleusen maakt deel uit van de gemeente Dalfsen, deze gemeente heeft in totaal ca. 27.000 inwoners. Uit de diverse acties die de ondernemers/winkeliers houden, blijkt dat een groot deel van het winkelend publiek ook vanuit Staphorst (16.590 inwoners) en Vinkenbuurt (buurtschap in de gemeente Ommen) en Balkbrug (gemeente Hardenberg) komen.

Foto’s

Details

Huurprijs€ 0 per
Huurperiodein overleg
Beschikbaar perin overleg
Oppervlakte330 m2
Frontbreedte10 meter
Liggingcentrum Nieuwleusen
Bereikbaarheidgoed
Parkerenvrij parkeren

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Nieuwleusen

TEXTCITY


Call Mail