Zwolle

Schuttevaerkade 2

Beleggingspand

VRAAGPRIJS


€ 337.500 k.k.

OPPERVLAKTE


130 m2

AANVAARDING


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Schuttevaerkade 2

8021DB Zwolle

Karakteristiek onder architectuur (Amsterdamse School) gebouwd vastgoed welk onderdeel uitmaakt van een bijzonder huizenblok aan de Schuttevaerkade. De voorgevel is hoog en door het brede huizenblok opvallend. Vanuit dit pand heb je uitzicht op de toegang naar het centrum, de rotonde die de Schuttevaerkade verbindt met de Burgemeester Drijbersingel.

De woning beschikt over een achttal kamers en in deze kamers wonen zes huurders. De kamers zijn verhuurd op basis van het WWS (= puntentelling) en deze berekeningen zijn per kamer verkrijgbaar.

De woning heeft de volgende indeling:
Entree met hal, kamer 1 aan de voorzijde (groot: 15 meter2) en de tweede kamer is gesitueerd aan de achterzijde (groot: 23 meter2) met gemeenschappelijk keuken en toilet.
Eerste verdieping: overloop met 2 kamers voor 1 huurder aan de voorzijde (groot: 20 meter2) en de vierde kamer (groot: 13 meter2) aan de achterzijde met balkon en een gemeenschappelijke badkamer met 2e toilet
Tweede verdieping: 3 kamers voor respectievelijk de 5e en de 6e huurder (groot: 10 meter en 15 meter2).
De woning wordt middels CV verwarmd.

Locatie
De Schuttevaerkade is gesitueerd aan de singel en aan de rand van het centrum. Het noorden van de Diezerpoort wordt ook wel de schilderbuurt genoemd. Door haar centrale ligging met het centrum, het winkelgebied en haar nabijgelegen uitvalswegen is het populaire wijk om in te wonen. Het enkele feit dat scholengemeenschap Deltion op slechts enkele fietsminuten van de Schuttevaerkade is gelegen is een fijn argument om in deze woning te willen wonen.
De komende jaren zal de locatie zich nog sterker ontwikkelen. Denk hierbij aan de plannen rond het Noorderkwartier (de parkeergarage aan de andere kant van de singel) waarbij 700 nieuwe woningen worden gebouwd en het ontwikkelingsprogramma “Ons stadshart van morgen” waarbij er veel te gebeuren staat aan de Burgemeester Drijbersingel (in het verlengde van de Schuttevaerkade). Doelstelling van de gemeente is zonneklaar, minder auto’s en meer ruimte voor voetgangers, fietsers en groen.

In totaal wordt er door verhuurder vanaf 1 juli 2024 € 32.796,= bruto ontvangen.
Het pand beschikt over de vereiste onttrekkingsvergunning, welke op aanvraag verkrijgbaar is. Tevens beschikt het pand over energielabel C.

Condities bij overdracht
Dit kamerverhuurpand wordt aangeboden met de lopende huurovereenkomsten (zes in aantal), de door huurder betaalde borgsommen worden bij juridische overdracht verrekend bij de notaris. De verkoper wenst op te nemen de ouderdomsclausule, de “as is where is” bepaling en de niet zelfbewoningsclausule. Het is aan de koper te bepalen via welke notaris deze overdracht dient plaats te vinden. Voorwaarden als prijs, aanvaarding en aanvullende bepalingen omtrent de financiën kunnen tijdens het onderhandelingsproces worden besproken.

Informatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099.
Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD Zwolle


Foto’s

Details

Vraagprijs € 337.500 k.k.
Aanvaarding in overleg
Oppervlakte 130 m2
Energielabel C

Locatie

Via Google Maps

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail