Zwolle

Assendorperstraat 96

Winkelruimte

HUURPRIJS PER JAAR


€ 27.000

OPPERVLAKTE


124 m2

BESCHIKBAAR PER


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Assendorperstraat 96

8012CB Zwolle

Winkelruimte met hoge attentiewaarde op hoeklocatie (Assendorperstraat / Coetsstraat). Een perfecte plek om een onderneming vanuit te drijven. Deze winkelruimte is circa 124 meter2 groot en heeft aan de achterzijde op de eerste verdieping een opslagruimte. De winkel beschikt over een frontbreedte van ruim 10 meter. Kenmerkend is de origineel geschilderde gevel met karakteristieke kenmerken.

Indeling
Entree met winkelruimte met dagverblijf, toilet en magazijnruimte. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping een opslagruimte van circa 20 meter2. Het object beschikt over een vlakke vloer, verlaagd plafond voorzien van verlichting, CV elementen en een toegangsdeur op de hoek.

Locatie
De Assendorperstraat is de hoofdwinkelstraat in de immens populaire woonwijk Assendorp. De concentratie van koopwoningen is in deze voor-oorlogse woonwijk hoog, er is daarom verhoudingsgewijs meer te spenderen. Ook kent deze woonwijk een groot aantal studenten wat de gezelligheid en drukte weer ten goede komt. Parkeren voor de deur is mogelijk, maar ook de grote parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand (veelal betaald). In de directe omgeving zijn andere succesvolle retailers te vinden zoals de Jumbo supermarkt en een Action maar ook meer plaatselijke ondernemers zoals Blom bloemen en juwelier Kale. De laatste jaren zijn er ook verschillende trendy lunch- en koffiezaken geopend. Het is goed vertoeven aan de Assendorperstraat.

Bestemming
Bestemming voor dit pand is te vinden in het bestemmingsplan “Assendorp” en is detailhandel. Voor meer informatie verwijzen we u door naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Omschrijving verhuur
Aanvaarding in overleg.
De huurprijs bedraagt € 27.000,= per jaar, geen BTW. De huurpenningen worden maandelijks bij vooruitbetaling voldaan. Servicekosten en promotionele zijn niet aan de orde.
De huurperiode bedraagt telkens 5 jaar met een opzegtermijn van 1 jaar.
De huurovereenkomst is gebaseerd op het model van de Raad Onroerende Zaken, winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (december 2022).
Huurprijsindexering vindt jaarlijks plaats, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.
De huurder dient een financiële zekerheid te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichting.

Informatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099

Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD Zwolle

Details

Huurprijs € 27.000 per jaar
BTW-belast nee
Beschikbaar per in overleg
Oppervlakte 124 m2
Frontbreedte 10

Locatie

Via Google Maps

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail