Zwolle

Vechtstraat 57

Winkelruimte

HUURPRIJS PER JAAR


€ 19.500

OPPERVLAKTE


70 m2

BESCHIKBAAR PER


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Vechtstraat 57

8021AS Zwolle

Opvallende winkelruimte met hoge attentiewaarde op hoek van de drukke Vechtstraat. Een perfecte plek om een onderneming te starten. Deze winkelruimte is circa 70 meter2 groot en is voorzien van een frontbreedte van maar liefst ruim 8 meter. Deze winkelruimte wordt geleverd met een strakke voorgevel voorzien van een dubbele toegangsdeur recht tegenover de onlangs geopende en drukke Plus markt.

Locatie
De winkel ligt aan de rand van het winkelgebied Diezerbrink (voorheen genoemd Dieze-centrum). Deze naamswijziging doet recht aan de hoge investeringen in het straatwerk (brede stoepen) en fraai straatmeubilair, welke vorig jaar hebben plaatsgevonden. Dit deel van de Vechtstraat is berijdbaar van beide zijden, zodat de consument de winkel makkelijk kan benaderen. Parkeren voor de deur is mogelijk, maar ook de grote parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand.
In de directe omgeving zijn andere succesvolle retailers te vinden zoals Plus supermarkt, Ekoplaza biologische supermarkt, Action maar ook meer plaatselijke ondernemers zoals Eerenstein & Boer en Erdem Mega centrum.

Indeling
Entree met winkelruimte, eventueel met dagverblijf, toilet en magazijnruimte, tevens beschikt de winkel over een droge kelderruimte en een achteringang.
Het object beschikt over een vlakke vloer met vlakke wanden, verlaagd plafond met verlichting en twee toegangsdeuren aan de winkelstraat.

Parkeren
Parkeren kan in de directe nabijheid van de winkel, veelal betaald.

Bestemming
De bestemming voor dit pand is te vinden in het bestemmingsplan “Diezerpoort” en is detailhandel. Voor meer informatie verwijzen we u door naar www.ruimtelijkeplannen.nl

Omschrijving verhuur
Aanvaarding on overleg.
De huurprijs bedraagt € 19.500,= per jaar, geen BTW. De huurpenningen worden maandelijks bij vooruitbetaling voldaan. Servicekosten en promotionele zijn niet aan de orde.
De huurperiode bedraagt telkens 5 jaar met een opzegtermijn van 1 jaar.
De huurovereenkomst is gebaseerd op het model van de Raad Onroerende Zaken, winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (december 2022).
Huurprijsindexering vindt jaarlijks plaats, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.
De huurder dient een financiële zekerheid te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichting.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099

Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD Zwolle

Details

Huurprijs € 19.500 per jaar
BTW-belast nee
Beschikbaar per in overleg
Oppervlakte 70 m2
Frontbreedte 8

Locatie

Via Google Maps

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail