Ommen

Markt 49

Winkelruimte

HUURPRIJS


n.o.t.k.

BESCHIKBAAR PER


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Markt 49

7731DB Ommen

WINKELPAND MET VEEL MOGELIJKHEDEN IN CENTRUM OMMEN!

Bent u op zoek naar een winkel van meer dan 1000 meter2 (deelverhuur is bespreekbaar), in een karakteristiek gebouw, hoge attentiewaarde in het toeristische centrum van Ommen voor een schappelijke huurprijs, dan nodigen we u van harte uit Markt 49 te bekijken. Qua gebruiksmogelijkheden wordt niets uitgesloten en zal indien er in afwijking van de bestemming in overleg met de gemeente een plan gemaakt worden. Dit unieke pand verdient een perfecte invulling.

INDELING
De bedrijfsruimte (in totaal 1245 meter2) kent een brede entree aan het plein en ruime toegangsdeuren, de eerste verdieping wordt bereikt door een roltrap (tapis roulant) of met de personenlift. De eerste verdieping is ruim bemeten en grotendeels vrij indeelbaar. Thans is er een grote ontvangstruimte, een dagverblijf met toilet, pantry en de riante winkel (van circa 1000 meter2 en een hoogte van maar liefst 4 meter) met daglichttoetreding alsmede een magazijnruimte. Ook is er een goederenlift en een trap. De tweede verdieping wordt gebruikt als magazijnruimte en in de toren bevindt zich op een derde verdieping een toegankelijke vloer. Bevoorrading gaat via brede toegangsdeuren aan de straatzijde waar ook vrachtwagens kunnen parkeren voor laden en lossen. Eventueel is deelverhuur bespreekbaar, als bijlage hebben we als voorbeeld een tekening toegevoegd waarbij twee winkels worden gerealiseerd van ieder circa 500 meter2. Ook is bespreekbaar het ten doel gestelde gebruik en de bestemming.

OPLEVERING
Het object beschikt over een vlakke tegelvloer, strak plafond en is voorzien van verwarming.

Parkeren
Parkeren kan in de directe nabijheid van de winkel en is gratis (blauwe zone).

Bestemmingsplan
Bestemming voor dit pand is Centrum Ommen gemengd 3, onder andere inhoudende detailhandel. Andere bestemmingen zoals horeca wordt echter niet uitgesloten, waarbij het van belang is dat de definitieve invulling een toevoeging is voor het levendige winkelcentrum. Heeft u ideeën voor een creatieve invulling van (een deel van) de ruimte dan gaan wij graag met u in gesprek.

Aanvaarding
Q2 2024 anderszins in overleg.

Huurprijs per jaar
Bedraagt € 100,= per meter2, exclusief BTW. De huurpenningen worden maandelijks bij vooruitbetaling voldaan. Bij deelverhuur bedraagt de prijs € 120,= per meter2 e.e.a. afhankelijk van de noodzakelijke investering om de splitsing mogelijk te maken;

BTW
De verhuurder opteert voor een met BTW belaste verhuur;

Service- en promotiekosten
Zijn niet aan de orde, huurder sluit voor eigen rekening overeenkomsten met de nutsbedrijven;

Huurperiode
Telkens 5 jaar met een opzegtermijn van 1 jaar;

Model
Huurovereenkomst volgens het model van de ROZ 2022, winkelruimte in de zin van artikel 7:290BW.

Het stadscentrum van Ommen heeft de laatste tien jaar een metamorfose ondergaan. Naast de aanpassingen van het openbaar gebied en de herinrichting van de vechtoevers, was er ruimte voor een nieuw en karakteristiek winkelgebied waar shoppen en wonen centraal staat. Absoluut hoogtepunt van deze verbetering was het Marktgebouw aan het horecaplein van Ommen. Het Marktgebouw biedt ruimte aan een prachtige belevingswinkel met een open bakkerij van Siss&Bro, een keurige Zuivelhoeve en de succesvolle horecazaak Puik. De eerste verdieping is direct na oplevering in gebruik genomen door Action die nu verhuist naar de voormalige AH locatie aan de Schurinkstraat. Vanzelfsprekend is dit gebouw voorzien van een dubbele roltrap (tapis roulant), een persoons- en ruime goederenlift en op de tweede verdieping is er een magazijnruimte. Was in het verleden de hoofdwinkelstraat de Brugstraat, tegenwoordig is deze verlegd naar de Markt, het 11 Aprilplein en de Varsenerstraat met landelijke trekkers als Jumbo, Kruidvat, Hema en Ter Stal. De situering van dit marktgebouw is goed doordacht. Aan het plein terrassen en veel horeca, aan de straatzijde een drukbezochte supermarkt met dagverse winkels en aan de achterzijde de voornaamste parkeerplaats van het Ommer centrum.


Details

Huurprijs € 0 per
Beschikbaar per in overleg

Locatie

Via Google Maps

Over Ommen

TEXTCITY


Call Mail