Kampen

Voorstraat 119 1

Eengezinswoning

VRAAGPRIJS


€ 279.000 k.k.


HUURWAARDE


€ 20.077

AANVAARDING


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Voorstraat 119 1

8261HR Kampen

Te koop!
Op markante locatie gelegen Rijks monumentaal pand in de historische binnenstad van Kampen. Op vrijwel iedere ansichtkaart van de skyline van Kampen is dit pand zichtbaar. Gelegen tussen het oude stadhuis aan de Oudestraat en Cafe de Unie aan de IJsselkade ligt op een hoek een gedeeltelijk verhuurd pand bestaande uit een pizzeria op de begane grond met een appartement (bovenwoning) op de eerste en tweede verdieping. De pizzeria is langdurig verhuurd en wat betreft het appartement zal het niemand verbazen dat het zeer courant is. Dit appartement werd tot kortgeleden verhuurd, maar is thans vrij te aanvaarden.

Buurtgegevens
Het centrum van Kampen staat bekend om het prachtige IJsselfront en monumentale panden in de historische binnenstad. Kampen heeft vele bezienswaardigheden zoals pakhuizen, imposante kerken en oude schepen aan de kade. De Oudestraat is de hoofdwinkelstraat met verschillende landelijke winkelketens maar gelukkig ook veel succesvolle plaatselijk ondernemers. Neem als voorbeeld het tabaksmuseum, de Sigaarfabriek De Olifant. Een heus doolhof aan werk- en opslagvertrekken, onbepleisterde muren en stenen vloeren van klinkers in een fabriek die stamt uit de Middeleeuwen
Kampen is een stad met ruim 53.000 inwoners, een plaats waar mensen graag samenkomen op 1 van de vele pleinen. De nabijgelegen Plantage is daar een goed voorbeeld van. Verschillende terrassen, horecazaken en een bioscoop staan garant voor plezier en gezelligheid.

Objectinformatie
Het pand bestaat uit een pizzeria op de begane en een zelfstandig appartement op de bovengelegen verdiepingen. Achter iedere voordeur is een eigen aansluiting voor wat betreft de nutsvoorzieningen. De verwarming geschiedt middels CV ketels.
Dit object is door de jaren heen netjes onderhouden. Beschikt ten tijde van het opmaken van deze brochure nog niet over een energielabel, in verband met de uitzonderingspositie als monument. Het appartement is van alle gemakken voorzien zoals lichte woonkamer, slaapkamers, badkamer en toilet en keuken.
Het appartement is de laatste jaren aaneengesloten verhuurd geweest, maar onlangs is de huurovereenkomst opgezegd. Dit biedt de particulier die op zoek is naar een fraaie woning in de binnenstad een bijzondere kans. Enerzijds wonen in een riant appartement en anderzijds huuropbrengsten van de huurder op de begane grond. Super interessant want de rentelasten worden grotendeels gedekt door de huur van de pizzeria.

Voor degene die interesse heeft als eindbelegger kan er op korte termijn een huurder worden gecontracteerd die circa € 1000,00 per maand gaat betalen. De huurovereenkomst zal een maximale duur hebben van 1 of 2 jaar, e.e.a. in overleg met de koper. De huurwaarde kan door de verkoper worden gegarandeerd.
Van leegstand van het appartement is geen sprake, enkel omdat het pand thans te koop staat laten we de keuze aan de koper.

Indeling
Het appartement heeft de volgende indeling: entree via de toegangsdeur in de zijgevel. Trap naar eerste verdieping: overloop met toegang tot bijzonder lichte woonkamer voorzien van verscheidene vensters, open keuken en toilet. Trap naar tweede verdieping: overloop met badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel en twee ruime slaapkamers waarvan 1 is voorzien van vaste trap naar derde verdieping met een vide. Al met al: verrassend ruim.

Overige informatie
Er is bij verkoper geen onderzoek gedaan naar de aanwezigheid van asbest of bodemverontreiniging. Er is verkoper dan ook niets bekend over de eventuele aanwezigheid hiervan. De huuropbrengsten zijn niet belast met BTW, hiervoor is binnen de huurovereenkomst wel de mogelijkheid toe.

Condities bij overdracht
Bij overdracht en levering is door koper overdrachtsbelasting verschuldigd.

Informatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099.
Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD Zwolle

Details

Vraagprijs € 279.000 k.k.
Aanvaarding in overleg
Huurwaarde € 20.077
Oppervlakte 100 m2

Locatie

Via Google Maps

Over Kampen

TEXTCITY


Call Mail