Nieuwleusen

Grote Markt 23 A

Winkelruimte

HUURPRIJS


€ 36.000

OPPERVLAKTE


330 m2

BESCHIKBAAR PER


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Grote Markt 23 A

7711CZ Nieuwleusen

Winkelruimte van ca. 330 m2 op aantrekkelijke locatie in het centrum van Nieuwleusen-Zuid. Het winkelcentrum de Grote Markt omvat een aantal bijzondere gebouwen die in een U-vorm zijn gegroepeerd rondom een ruim opgezet plein. De winkelruimte is bereikbaar middels een dubbele loopdeur, achterin de winkel zijn het toilet, magazijn en pantry gesitueerd. Aan de achterzijde is tevens een uitgang.

Locatie
Aan en rond het plein is een zeer gevarieerd winkelaanbod gevestigd, waaronder de Aldi en de Plusmarkt, Ter Stal Fashion, Marskramer, Kruidvat, van den Bosch oogmode, The Readshop, enkele kledingwinkels en een bloemenwinkel. De parkeergelegenheid op het plein is ruim voldoende en gratis.

Het gezellige dorp behoort tot de gemeente Dalfsen en is uitstekend bereikbaar. Zowel vanuit het dorp als vanuit de omliggende plaatsen en vanaf de A28 is het centrum van Nieuwleusen-Zuid snel te bereiken. De busverbinding met Dedemsvaart en Zwolle heeft een halte aan de Burgemeester Backxlaan ter hoogte van het plein van de Grote Markt.

Verzorgingsgebied
Nieuwleusen is gelegen onder de rook van Zwolle en heeft een behoorlijk groot verzorgingsgebied. Nieuwleusen maakt deel uit van de gemeente Dalfsen, deze gemeente heeft in totaal ca. 27.000 inwoners. Uit de diverse acties die de ondernemers/winkeliers houden blijkt dat een groot deel van het winkelend publiek ook vanuit Staphorst (16.590 inwoners) en Vinkenbuurt (buurtschap in de gemeente Ommen) en Balkbrug (gemeente Hardenberg) komen.

Details

Huurprijs € 36.000 per
BTW-belast ja
Beschikbaar per in overleg
Oppervlakte 330 m2

Locatie

Via Google Maps

Over Nieuwleusen

TEXTCITY


Call Mail