Zwolle

van Karnebeekstraat 58

Appartement

VRAAGPRIJS


€ 249.000 k.k.

OPPERVLAKTE


72 m2

AANVAARDING


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

van Karnebeekstraat 58

8011JK Zwolle

Leuk startersappartement op steenworp afstand van het historisch centrum van Zwolle!

2-kamer appartement met mogelijkheid tot extra kamer. Deze extra kamer kan gebruikt worden als 2e slaapkamer of werkruimte. Het plaatsen van een binnenwand en dakraam om dit te realiseren zijn vergunningsvrij.

Het ca 72m2 grote appartement is gelegen op de eerste verdieping. Bij binnenkomst komt u in een ruimte waar plaats is om fietsen te stallen en waar u toegang heeft tot de meterkast. Via de eigen trapopgang komt u op de eerste verdieping. De badkamer is voorzien van toilet en heeft aansluitingen voor wasapparatuur. De open hoekkeuken is voorzien van een aansluiting voor een vaatwasser. Aansluitend aan de keuken bevindt zich het ruime zonnige dakterras van maar liefst 24,7 m2. Vanuit de woonkamer komt u in de slaapkamer met aansluitende bergruimte.

Vanaf het appartement loopt u zo naar de gezellige Assendorperstraat met een diversiteit aan winkels, horeca en het multifunctioneel centrum De Enk. Centraal gelegen waarbij het NS-station te voet bereikbaar is binnen 5 minuten, Hogeschool Windesheim per fiets bereikbaar binnen 6 minuten.

Vanaf het dakterras (gelegen op het westen) en vanuit de keuken heeft u een geweldig uitzicht op "De Peperbus". Aan de achterzijde bevindt zich een parkeerplaats en een speeltuintje. In de omgeving zijn er voldoende openbare parkeergelegenheden. Tegen een vergoeding kan er bij Gemeente Zwolle een parkeervergunning aangevraagd worden.

Er heeft een NEN 2580 meting plaatsgevonden in het pand, het meetrapport is op te vragen op ons kantoor. Het pand beschikt over energielabel C. De CV ketel betreft een HR ATAG van bouwjaar 2020.





Details

Vraagprijs € 249.000 k.k.
Aanvaarding in overleg
Oppervlakte 72 m2

Locatie

Via Google Maps

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail