Zwolle

Deventerstraatweg 33

Beleggingspand

VRAAGPRIJS


€ 340.000 k.k.

AANVAARDING


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Deventerstraatweg 33

8012AB Zwolle

Dit betreft een beleggingspand met een 6-tal kamers op een gewilde locatie!
Kamer 1 bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde, de kamer is ca. 19 m2 en heeft een eigen wastafel, het betreft gezamenlijk gebruik keuken, douche en toilet. Kamer 2 is ca. 17 m2 en bevindt zicht aan de achterzijde van de begane grond, ook hier een eigen wastafel en gezamenlijk gebruik keuken, douche en toilet. Kamer 3 bevindt zich aan de voorzijde van de 1e verdieping en is ca. 19 m2. Deze kamer heeft een eigen keuken en gezamenlijk gebruik douche en toilet. Kamer 4 is ca. 19 m2 en bevindt zich aan de achterzijde van de 1e verdieping, beschikt over een eigen keuken en gezamenlijk gebruik douche en toilet. Kamer 5 is ca. 16 m2 en bevindt zich aan de voorzijde van de 2e verdieping, beschikt eveneens over een eigen keuken en gezamenlijk gebruik douche en toilet. Kamer 6 bevindt zich aan de achterzijde van de 2e verdieping is ca. 19 m2 heeft ook een eigen keuken en gezamenlijk gebruik douche en toilet. Alle kamers delen de buitenruimte van ca. 50 m2.

De woonwijk Assendorp staat vooral bekend om de knusse straatjes met de vooroorlogse woningen en markante gebouwen zoals het Dominicanenklooster, de St. Jozefkerk en de Oude Ambachtsschool. Maar Assendorp heeft ook nieuwbouw, zoals op de plek van het voormalige ziekenhuis de Weezenlanden. Assendorp is een wijk waar iedereen zicht thuis kan voelen: studenten, ouderen, gezinnen, ondernemers en kunstenaars. Dat is vooral zichtbaar op dagen als op het Assendorperplein, het bruisende hart van de wijk met de muziektent, activiteiten worden georganiseerd.
Assendorp heeft meer plaatsen waar mensen samenkomen en activiteiten plaatsvinden zoals in het Park Eekhout, wijkcentrum de Enk aan het Assendorperplein en natuurlijk stadspark De Wezenlanden waar elk jaar bezoekers uit heel Zwolle en omgeving naar toe trekken voor het bevrijdingsfestival.
Assendorp is samengesteld uit de buurten Nieuw-Assendorp, Oud-Assendorp, Pierik, Stationsbuurt, Hanzeland en Wezenlanden. Midden in de wijk loopt de Assendorperstraat met een gevarieerd winkelaanbod, typische buurtwinkels en eettentjes uit verschillende culturen.


De netto jaarhuur is op dit moment € 21.542. Alle huurcontracten zijn tot stand gekomen door Maxx en zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Het pand wordt in verhuurde staat verkocht.

Details

Vraagprijs € 340.000 k.k.
Aanvaarding in overleg

Locatie

Via Google Maps

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail