Ommen

11 April Plein 10

Winkelruimte

HUURPRIJS PER JAAR


€ 17.000

BESCHIKBAAR PER


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

11 April Plein 10

7731CD Ommen

Winkelpand te huur in centrum van Ommen!

De winkel heeft een breed front waardoor de winkel attractief is. De winkel is goed zichtbaar vanaf het plein en door de breedte van de voorgevel is er voldoende gelegenheid om middels reclame de aandacht te krijgen van de consument. De naastgelegen winkel wordt gebruikt door terStal een landelijke kledingwinkelketen met ruim 220 winkels, even verderop zijn naast verschillende dagverse winkels een Kruidvat, Blokker en een Hema te vinden. De winkel heeft een oppervlakte van 100 meter2. De verhuurder is bereidt middels een nodige incentives een bijdrage te leveren aan het plaatsen van een toilet met pantry.

Parkeren:
In voldoende mate aanwezig (grotendeels met blauwe kaart zone).

Laden en Lossen
Geschiedt via de Varsenerstraat, een straat met gemotoriseerd verkeer.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco opgeleverd, voorzien van de navolgende voorzieningen:
Toiletvoorziening en pantry.

Bestemming:
Detailhandel.

Beschikbaarheid per direct.

De laatste jaren is het winkelgebied in Ommen verschoven naar de inbreidingslocatie rondom de Markt. De gemeente en de ontwikkelaar hebben gewerkt aan een overzichtelijk winkelcentrum waarvan het accent gericht is op de Overijsselse Vecht. Het winkelgebied is daarmee nog aantrekkelijker voor de bewoners van Ommen maar natuurlijk ook de toeristen. Het winkelgebied betreft de Markt met haar vele horeca zaken maar ook verscheidene winkels, het 11 Aprilplein en de Varsernerstraat. Met uitzondering van de aangeboden winkels zijn alle nieuwe winkelmeters in gebruik bij plaatselijk maar ook landelijke retailers.

Ommen
In het Overijsselse Vechtdal ligt de toeristische gemeente Ommen. Ommen telt ruim 10 jaar een stijgend inwonersaantal en telt op dit moment ruim 18.000 inwoners. De toeristische trekpleister gemeente Ommen verzorgt jaarlijks meer dan 1,2 miljoen overnachtingen. Door de recente ingrijpende verbeteringen in de ruimtelijke structuur is de verkeerssituatie in Ommen flink verbeterd. Ommen is een actieve gemeente die hier haar naam als toeristische gemeente wil versterken door middel van constante verbetering van openbare ruimte en uitstraling van de centrumlocaties.

Huurcondities
De huurprijs is € 1.415,=- excl. btw en excl. gas, water en licht. Te betalen per maand vooruit.

Waarborgsom
Als zekerheidstelling wordt waarborgsom/bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur exclusief BTW.

Huurcontract conform model ROZ 2022.

Details

Huurprijs € 17.000 per jaar
Beschikbaar per in overleg

Locatie

Via Google Maps

Over Ommen

TEXTCITY


Call Mail