Catharinastraat 56 C

Eengezinswoning

VRAAGPRIJS


€ 240.000 k.k.

AANVAARDING


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Catharinastraat 56 C

7941JG

Woning in plezierige prijsklasse!

Deze fraaie loftwoning gelegen in het centrum van Meppel in de wijk Koninginnebuurt is in 2020 opgeleverd en helemaal naar de wensen van deze tijd, het pand is geheel gasloos en het platte dak zou zeer geschikt zijn voor zonnepanelen.
Het betreft een herontwikkeling van een drietal loftwoningen in een industrieel bedrijfspand.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree met meterkast, mooie ruime woonkamer met open keuken en hoge raampartij aan de voorzijde. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Aangrenzend aan de woonkamer een natte ruimte voor wasmachine/droger en middels een kleine hal heeft u toegang tot het toilet. De vide in de woonkamer zorgt voor een prachtig ruimtelijk effect.

Verdieping:
Via een vaste open trap komt u op de verdieping, met onder meer een kantoor/bergruimte die ook zou kunnen volstaan als compacte slaapkamer. Een badkamer, voorzien van een douche, wastafel en hangend toilet.
Op deze verdieping bevindt zich eveneens de hoofdslaapkamer die ruim is opgezet met een mooie raampartij aan de achterkant. Aangrenzend aan de slaapkamer is nog een kleine kamer die prachtig gebruikt zou kunnen worden als inloopkast, ook kan deze kamer worden gebruikt als kinderslaapkamer.

Locatie
De woning ligt op een paar minuten loopafstand van de winkelstraat en van het centraal station. Nabij gelegen zijn eveneens het Wilhelminapark en Schouwburg Ogterop. Met de auto is via de Hoogeveenseweg de A32 vlot te bereiken richting Zwolle en Steenwijk.

Voor deze woningen heeft de toekomstige bewoner de beschikking over een privé parkeerplaats.

De woning heeft energielabel B.

Details

Vraagprijs € 240.000 k.k.
Aanvaarding in overleg

Locatie

Via Google Maps

Over

TEXTCITY


Call Mail