Luttekestraat 42

Winkelruimte

VRAAGPRIJS


€ 1.225.000 k.k.

OPPERVLAKTE


107 m2

AANVAARDING


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Luttekestraat 42

8011LS

Te Koop Luttekestraat 42 & van Hattumstraat 8A

De Luttekestraat is een populaire winkelstraat in een unieke eigentijdse winkelomgeving binnen de historische binnenstad van Zwolle. Veel zelfstandige ondernemers met exclusieve winkels in prachtige panden. Hierbij staan een hoge kwaliteit, gastvrijheid en goede bereikbaarheid voorop. Je vindt hier mode, cultuur en horeca bij elkaar. Omringd door landelijk bekende retailers zoals Van Uffelen Mode, Bang & Olufsen en Simon Lévelt, alsook door lokaal succesvolle ondernemers, zoals De Stadsbakker, Scholten Tweewielers en District38.

Op steenworp afstand is museum de Fundatie en het Herman Brood museum te vinden. De Luttekestraat kenmerkt zich als de aanlooproute tussen het NS-station en de hoofdwinkelstraat (Diezerstraat). Onlangs is er veel tijd en energie gestoken in het opknappen van de straat en is er een actieve samenwerking met de omliggende winkeliers.

Het pand waarin tot voorkort Suit Supply was gevestigd loopt helemaal door tot aan de Van Hattumstraat. Door deze achteringang is het eenvoudig om op de bovengelegen verdiepingen appartementen te realiseren. Van Hattumstraat 8A beschikt over zeer fraaie en sprekende voorgevel. Suit Supply heeft de laatste 10 jaar het hele pand in gebruik gehad en zal bij het eindigen van de huurovereenkomst vertrekken. Hierdoor is er de mogelijkheid om de begane grond als winkelruimte te verhuren, zonder het gebruik van de andere verdiepingen.

De winkel zal bij transformatie van de bovenverdiepingen een vloeroppervlakte hebben van 107 meter2, een courant oppervlakte voor de Luttekestraat. Op de bovenverdiepingen bestaat de mogelijkheid, mede door een gemeenschappelijke berging op de begane grond, om een drietal appartementen te realiseren (groot circa 55, 56 en 65 meter). Deze nieuwe appartementen kunnen worden verkocht, maar kunnen ook binnen de portefeuille worden behouden als eindbelegging. De Zwolse binnenstad is zeer populair als woongebied.

Een plaatselijke architect heeft het nodige aan tekenwerk gedaan, waarbij optie 3 onze voorkeur geniet. Bij het realiseren van drie appartementen kan er maximale waarde aan het vastgoed worden toegevoegd. Tekeningen zjin op te vragen bij ons kantoor, de tekening van optie 3 kunt u vinden onder de foto’s.

Ook kan de bovenverdieping door een eigenaar/gebruiker wordt omgebouwd tot groot en luxe appartement van ruim 200 meter2. Wordt de begane grond in zo’n geval verhuurd aan een derde partij, dan zal de huurwaarde veelal hoger zijn dan de hypotheeklasten.
Tot slot is het interessante propositie voor de winkelier die de bovengelegen verdiepingen zelf als woning gebruikt.

Bereikbaarheid
De winkel is gelegen in het kernwinkelgebied, in het midden van de Luttekestraat. Bevoorrading aan de achterzijde is te allen tijde mogelijk.

Bestemming
Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Binnenstad en Omgeving’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op ruimtelijkeplannen.nl

Details

Vraagprijs € 1.225.000 k.k.
Aanvaarding in overleg
Oppervlakte 107 m2
Ligging Centrum

Locatie

Via Google Maps

Over

TEXTCITY


Call Mail