Zwolle

Thomas a Kempisstraat 59

Winkelruimte

HUURPRIJS PER JAAR


€ 49.000

OPPERVLAKTE


330 m2

BESCHIKBAAR PER


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Thomas a Kempisstraat 59

8021BJ Zwolle

Omschrijving pand
Op een prachtige plek aan de Thomas à Kempisstraat, in het verlengde van de Vechtstraat staat dit markante pand te huur.
De drukbezochte Action, Trek Bikes en Pals brillen zijn allemaal in de directe omgeving gevestigd.
De winkel is ca. 330 m2 groot met een gevel van ca. 16 meter is dit een echte publiekstrekker, het pand heeft een diepte van ca. 23 meter. De winkel heeft een paar niet constructieve tussenwanden die makkelijk te verplaatsen zijn, de winkel is voorzien van een gipsplaten plafond met een hoogte van slechts 2,5 meter. Aan de achterzijde is een magazijn met elektrische overheaddeur aanwezig die grenst aan de Berkumhof, tevens is het pand voorzien van een kantoorruimte, pantry en toilet.
De ruimte wordt middels CV ketel verwarmd en die bevindt zich aan de achtergevel.

Locatie
Het winkelpand is in de kern van het winkelgebied DiezerBrink (voormalig genoemd DiezeCentrum) gevestigd. Dit winkelgebied is het grootste winkelcentrum net buiten de binnenstad van Zwolle. In het gebied is parkeren voor de deur mogelijk en in de nabijheid zijn 2 parkeerterreinen gelegen. De afgelopen twee jaar is het gehele gebied aangepast. Waarna de gehele openbare ruimte van het winkelgebied is vernieuwd, compleet met nieuw straatwerk, brede stoepen, veel ruimte voor 'de fiets' en fraaie materialen.
Tevens zijn er vele panden volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe, moderne gevel. Kenmerkend voor het winkelgebied is de aanwezigheid van regionale speciaalzaken, maar ook ketenbedrijven: Denk hierbij aan de Action, Jaap Bos fietsen, Trek bikes, Van Rossum, Pals brillen, Kruidvat, Uw Stadsboer, het Onderdelenhuis, etc.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099, of via [email protected]

Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD Zwolle

Details

Huurprijs€ 49.000 per jaar
Beschikbaar perin overleg
Oppervlakte330 m2
Frontbreedte16

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail