Zwolle

Grote Markt 7

Winkelruimte

HUURPRIJS PER JAAR


€ 45.000

BESCHIKBAAR PER


in overleg

HUURPERIODE


In overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Grote Markt 7

8011LV Zwolle

TE HUUR WINKELPAND
Op dè beste plek van Zwolle, omringd door de levendigheid op het plein, bevindt zich dit prachtige pand.
De Grote Markt is hét centrum van de Zwolse binnenstad en is het plein waar horeca en detailhandel samenkomen. Hanzestad Zwolle biedt haar bezoekers een gevarieerd aanbod aan cultuur, culinaire belevenissen en gezellige evenementen. Door de vele historische panden die de binnenstad rijk is in combinatie met het gevarieerde winkel- en horeca-aanbod, behoort Zwolle met recht tot een van de gezelligste steden van Nederland.
Door de hoge en historische gevels heeft het object een sfeervolle uitstraling en daardoor een zeer hoge attentiewaarde. Vanwege de indeling, de centrale ligging te midden van de diverse horecagelegenheden en de perfecte aansluiting op de vele winkelstraten, is het pand zeer geschikt voor gebruik ten behoeve van diverse concepten.

Bereikbaarheid
De Grote Markt is het middelpunt van het winkelwandelgebied van het Zwolse stadscentrum. Het pand ligt direct aan het begin van het A1-winkelgebied (Diezerstraat - Melkmarkt). De aansluiting op de diverse andere winkelstraten is uitstekend. De Grote Markt is goed bereikbaar voor bevoorradingsverkeer (bepaalde tijden).

Indeling pand
De winkelruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van circa 45 meter2, heeft een monumentale plafondhoogte en is toegankelijk middels een tweetal glazentoegangsdeuren. De winkel heeft door haar unieke hoeklocatie etalageruimte aan de Diezerstraat en aan de Grote Markt. Onder de winkel bevindt zich een goed toegankelijke kantoor-/opslagruimte van circa 30 meter2. De huidige huurder heeft boven de winkel grote investeringen gedaan om de oude verdiepingsvloeren representatief te maken voor de consument. Een lange trap geeft toegang tot de eerste verdieping met een tweetal ontvangstruimtes. De tweede verdieping is minstens zo representatief en bestaat tevens uit een ontvangstruimte, aparte pantry ruimte en een toilet. De hogere verdieping zijn wel toegankelijk maar niet bruikbaar.

Parkeren
In de directe nabijheid is volop (betaalde) parkeergelegenheid; onder andere twee Q-Park parkeergarages (Maagjesbolwerk en Eiland) en een gemeentelijke parkeergarage (Katwolderplein).

Bestemming
Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Binnenstad’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
€ 45.000,= per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW
De verhuurder opteert voor een met BTW belaste verhuur.
Servicekosten
De huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de nutsbedrijven.

Promotiebijdrage
Geen promotiekosten van toepassing.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand, vooruit te voldoen.

Huurperiode
Uiteindelijk wordt de voorkeur gegeven aan een duur van telkens 5 jaar, maar de eerste periode kan korter worden overeengekomen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het model van de Raad Onroerende Zaken; winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (oktober 2012).

Huurprijsindexering
Jaarlijks volgens de reeks “CPI alle huishoudens (2015=100)” gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidsstelling
De huurder dient een financiële zekerheid te stellen ter grootte van minimaal een kwartaal betalingsverplichting (een en ander nader af te stemmen).

Opzegtermijn
1 jaar.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Informatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099.
Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD Zwolle

Details

Huurprijs€ 45.000 per jaar
HuurperiodeIn overleg
BTW-belastja
Beschikbaar perin overleg
LiggingCentrum

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail