Zwolle

Groot Wezenland 4

Winkelruimte

HUURPRIJS PER JAAR


€ 30.000

OPPERVLAKTE


100 m2

BESCHIKBAAR PER


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Groot Wezenland 4

8011JV Zwolle

Leuk horecapandje in Zwolle, het culinaire en economische centrum van Noord Oost Nederland, heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. De aanwezigheid grote publieke en private instellingen maakt het een economisch stabiele regio. Het aantal inwoners (waaronder eveneens veel studenten) stijgt al jaren.

Ligging van het pand:
Het beste van twee werelden. Het Groot Wezenland kijkt uit op de Zwolse stadsgracht, maar ligt net buiten de hectiek van het centrum. De komst van de nieuwe woonwijk, op de plek van het oude ziekenhuis heeft ervoor gezorgd dat het aantal horecabedrijven zienderogen toeneemt in dit prachtige stukje Zwolle. In de wijk zijn luxe stadsvilla’s gerealiseerd, maar ook huurappartementen voor de vrije sector en sociale huurwoningen. De wijk Assendorp is van origine een arbeiderswijk, die de afgelopen jaren erg in trek is gekomen bij starters en studenten. Assendorp heeft een zeer divers winkelaanbod, een klooster, een moskee en een vereniging die zich sterk maakt voor het uiterlijk van de wijk.

Omschrijving:
Voorgevel met ingang aan de rechterzijde, tochtsluis en ingang tot de bedrijfsruimte. Achterin de bedrijfsruimte bevinden zich de toiletten met voorportaal en keuken. De keuken heeft een eigen ingang. Achter de bar is toegang tot de ruime kelder (stahoogte) (8 vierkante meter).

Informatie:
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099.
Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD Zwolle


Details

Huurprijs € 30.000 per jaar
BTW-belast ja
Beschikbaar per in overleg
Oppervlakte 100 m2
Frontbreedte 6

Locatie

Via Google Maps

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail