Zwolle

Nieuwe Markt 8

Winkelruimte

HUURPRIJS PER JAAR


€ 21.000

BESCHIKBAAR PER


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Nieuwe Markt 8

8011PE Zwolle

Horecaruimte in monumentaal pand aan ‘het horecaplein’ in hartje Zwolle!

Covid-19 houdt ons de komende tijd in de greep, de horeca is echter innovatief. Veel restaurants zijn overgestapt op afhaal- met bezorgservice en doen goede zaken. Bestaande afhaal- met bezorgbedrijven hebben een voorsprong en doen nog betere zaken. De horecaruimte aan de Nieuwe Markt 8 is geschikt voor beide eindgebruikers, enerzijds als restaurant, de ruimte is namelijk tot voor kort in gebruik geweest als Vietnamees restaurant met circa 50 zitplaatsen, anderzijds biedt de locatie goede kansen als bezorg-/afhaalservice.

Deze bedrijfsruimte heeft een front van 6 meter (inclusief het voorportaal van 2 meter). De winkel ligt verdiept ten opzicht van het straatniveau. Eenmaal binnen (3 treden naar beneden) is het oppervlakte circa 104 meter2. De ruimte is volledig ingericht (fully equipped) als horecaruimte en is voorzien van fraaie inventaris, een bar maar ook een professionele keuken. De aanvangsinvestering blijft voor de huurder beperkt.

De Nieuwe Markt is ‘het horecaplein’ van Zwolle met bekende namen als Brass Boer van Johnnie en Therese, Ingeburgd, UNO, Bistro Bonne Femme, Brasserie Jansen, De Lunchwinkel, Apart, Meneer Jan en natuurlijk de populaire Hetebrij.

Voor een bezichtiging gebruik onderstaande link:
https://youtu.be/dHoy01FwDmg

Foto’s

Details

Huurprijs€ 21.000 per jaar
Beschikbaar perin overleg

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail