Zwolle

Diezerstraat 109

Beleggingspand

VRAAGPRIJS


€ 1.700.000 k.k.


HUURWAARDE


op te vragen

AANVAARDING


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Diezerstraat 109

8011 RE Zwolle

Het karakteristieke pand is gelegen aan de Diezerstraat, de bekendste en belangrijkste winkelstraat van Zwolle. De straat kenmerkt zich door diversiteit en groot winkelaanbod. In het stadshart gelegen, is de bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer goed te noemen. In de directe omgeving bevinden zich diverse betaalde parkeergelegenheden. De winkel is gelegen op een A1 locatie en in de directe nabijheid bevinden zich landelijke ketens.
Boven de winkel zijn een 3-tal appartementen gelegen verdeeld over 2 woonlagen met de entree aan de Nieuwstraat. De Nieuwstraat is de parallel gelegen weg achter de winkelpromenade en heeft veelal als functie bevoorrading van de winkels.

De oppervlakte van de winkel is 186 m2 VVO en heeft een frontbreedte van ca. 6 meter
De winkel is per september 2016 verhuurd met een huurtermijn van 5 jaar met een verlenging van 5 jaar.

Twee van de drie appartementen zijn in verhuurde staat en het derde appartement wordt geheel gerenoveerd.


Indeling pand

De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van ca. 6 meter met mooie etalagefunctie. De totale vloeroppervlakte op de begane grond bedraagt ca. 200 m2.

De eerste etage welke bereikbaar is via de Nieuwstraat of via de Korte Smeden (het project wonen boven winkels Zwolle) biedt ruimte aan een drietal appartementen waarvan 1 appartement uitzicht heeft over de Diezerstraat. Laatstgenoemde heeft een oppervlakte van ruim 110 m2 en beschikt over 2 woonlagen. Dit appartement wordt geheel gerenoveerd en kan worden verhuurd boven de liberalisatiegrens.

Verder zijn er twee appartementen van ca. 70 en 45 m2 en kijken uit op de binnenplaats. Het appartement van 70 m2 wordt verhuurd boven de liberalisatiegrens.

Foto’s

Details

Vraagprijs€ 1.700.000 k.k.
Aanvaardingin overleg
Huurwaardeop te vragen
Ligginghartje centrum Zwolle
Bereikbaarheidgoed
Parkerenbetaald in nabijheid

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail