Nieuwleusen

Burgemeester Mulderlaan 8

Kantoorruimte

VRAAGPRIJS


€ 389.000 k.k.

OPPERVLAKTE


416 m2

AANVAARDING


in overleg

BOUWJAAR


1999

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Burgemeester Mulderlaan 8

7711 XA Nieuwleusen

Dit duurzame traditioneel gebouwde kantoorpand (gebouwd door aannemer Exel Lemele) betreft een tussenpand gelegen tussen twee half vrijstaande woningen en heeft een bedrijfsmatige bestemming, te weten kantoor en bestaat uit een pand met tuin, ondergrond op een kavel van circa 500 m2. Het betreft een deel van het appartementencomplex (VVE appartementencomplex Schaeffer).
(overigens behoort ook de verkoop van het gehele appartementencomplex tot de mogelijkheden). Het pand is onder architectuur gebouwd door Peter van Galen architect te Waalwijk.

Indeling pand
Via het bordes in het midden aan de voorzijde van het pand kom je binnen op de belverdieping: ontvangstruimte, receptie, dames- en herentoilet en kantoorruimte voor 4 ruime werkplekken, met trap naar souterrain, met een hal dames- en herentoilet, magazijn en 2 leslokalen (kantoorruimtes).


De eerste verdieping is te bereiken middels vaste trap vanaf de begane grond en heeft een overloop, 2 kantoorruimtes, pantry en vergaderruimte, vaste trap naar 2e verdieping met 2 archiefruimtes en opslagruimte. In het totaal is het bebouwde oppervlakte ca. 416 m2 en heeft het pand een inhoud van circa 1160 m3.

In de kelder bevinden zich 2 trainingsruimtes, waarvan er op dit moment 1 als kantoor is ingericht. Deze trainingsruimtes bevinden zich onder de volle lengte van de woonhuizen.
Daarnaast is er een tussenruimte en een dames- en herentoilet, een archiefruimte met ingebouwde kast en een garderobe.

Foto’s

Details

Vraagprijs€ 389.000 k.k.
Aanvaardingin overleg
Oppervlakte416 m2
Bouwjaar1999
Liggingin dorpskern
ParkerenEigen parkeervoorzieningen

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Nieuwleusen

TEXTCITY


Call Mail