Westerwalstraat 32

Eengezinswoning

VRAAGPRIJS


€ 249.500 k.k.

AANVAARDING


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Westerwalstraat 32

8081CC

Prachtig afgewerkte instapklare starterswoning gelegen in Elburg stad!

De woning heeft een woonoppervlakte van 71 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 33 m2. De woning is gebouwd in 1960.
Het pand is recent helemaal verbouwd. Er is een nieuwe keuken geplaatst, ook de badkamer en het toilet zijn vernieuwd. De twee dakkappellen zijn vernieuwd en voorzien van dubbelglas. Ook alle raamkozijnen in de woning zijn vernieuwd en voorzien van dubbelglas, het pand is zowel buiten als binnen helemaal opnieuw geschilderd.

Westerwalstraat 32 is gelegen in de binnenstad. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.
De woning is gemiddeld bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd in een rustige straat, op loopafstand van een supermarkt en allerlei winkels in de buurt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 10 minuten rijden.

Indeling pand
Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal met toegangsdeuren naar de keuken en de kamer, en de trapopgang. De woonkamer van ca. 16 m2 is licht, dankzij een mooie grote raampartij. De vloer is voorzien van laminaat. De schouw is dichtgemaakt en netjes afgewerkt.

De keuken van ca. 10 m2 is recent vernieuwd en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, in de keuken bevindt zich ook de toegang tot de kelder. Er is een tweede hal met toegang tot het toilet en met toegang naar buiten. In deze hal zou je b.v. je fietsen kunnen stallen. Het toilet is voorzien van een hangtoilet en fraai tegelwerk.

Eerste verdieping
Via de trap kom je op een ruime overloop, met toegang tot de badkamer en twee slaapkamers. De dakkapel op de overloop zorgt ook voor een mooie lichtinval.
De badkamer is tot in de puntjes afgewerkt met een regendouche, design radiator en een grote natuurstenen wasbak met inbouwmeubel voorzien van 2 kranen en inbouwverlichting.
Er zijn 2 slaapkamers, waarvan de ene een wat kleinere kamer van ca. 8 m2 met dakkapel en een master bed room van ca. 12 m2 met dakkapel en prachtig verhoogd plafond wat zorgt voor een mooi ruimtelijk effect.

Condities bij overdracht
De kosten die op de eigendomsoverdracht betrekking hebben en die de notaris in rekening brengt, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper. De notaris wordt aangewezen door koper.

Bijzonderheden
Parkeren in de stad is mogelijk op de grote parkeerplaatsen en met een parkeerontheffing;
Huisvuil kan in ondergrondse containers worden gestort met een pasjessysteem.

Informatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099.
Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD Zwolle


Details

Vraagprijs€ 249.500 k.k.
Aanvaardingin overleg

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over

TEXTCITY


Call Mail