Zwolle

van Ittersumstraat 118

Beleggingspand

VRAAGPRIJS


€ 210.000 k.k.

AANVAARDING


in overleg

BOUWJAAR


1890

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

van Ittersumstraat 118

8012TM Zwolle

Gelegen in de wijk Assendorp ligt dit fraaie beleggingspand aan de van Ittersumstraat.
De woning heeft een woonoppervlakte van 94 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 68 m2. De woning is gebouwd in 1890 en heeft een energielabel F.
De van Ittersumstraat 118 is gelegen in de buurt Oud-Assendorp. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Zwolle, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling pand
Het betreft een beleggingspand met 4 kamers, kamer 1 heeft een oppervlakte van 10 m2 en, de oppervlakte van kamer 2 is 8 m2, kamer 3 idem en kamer 4 is maar liefst 16 m2, alle kamers beschikken over een eigen wastafel. Voor gezamenlijk gebruik zijn de woonkamer met open keuken van 18 m2, het toilet en de badkamer, een gezamenlijke buitenruimte van ca. 9 m2 en een fietsenberging van 6 m2.

Huurwaarde per jaar
De kamers worden netjes volgens puntentelling verhuurd, alle huurovereenkomsten zijn tot stand gebracht door Maxx huren Zwolle, de netto huurwaarde is op dit moment € 10.812,= per jaar. De bruto huurwaarde (dus inclusief servicekosten en overige kosten bedraagt € 16.332,=).
Wat betreft de huurwaarde geldt dat de koper een eigen onderzoeksplicht heeft.

Prijs
De prijs is een bieden vanaf prijs, het pand wordt verkocht per inschrijving.
Op donderdag 23 december vanaf 13.30 uur is een bezichtigingsmoment gepland.
Mede door de richtlijnen van het RIVM dient de planning van deze bezichtigingen goed te verlopen en is het van belang dat u zich aanmeldt per mail. Er is een standaard biedingsformulier beschikbaar en deze maakt onderdeel uit van deze brochure. De bieding ontvangen wij graag per mail vóór 28 december en kan gestuurd worden naar [email protected]


De individuele huurovereenkomsten zijn op aanvraag verkrijgbaar, deze maken geen deel uit van de brochure omdat de huurovereenkomsten privacy gevoelige informatie bevatten.


Informatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099.
Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD Zwolle


Details

Vraagprijs€ 210.000 k.k.
Aanvaardingin overleg
Bouwjaar1890
Liggingwijk Assendorp
EnergielabelF

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail