Zwolle

Molenweg 115

Beleggingspand

VRAAGPRIJS


€ 435.000 k.k.

AANVAARDING


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Molenweg 115

8012WD Zwolle

Aantrekkelijke dubbele woning in de populaire woonwijk Assendorp in Zwolle. Het pand wordt bewoond door 7 keurige huurders, allemaal volgens de regels van de gemeente en natuurlijk voorzien van de benodigde verhuurvergunning. Met kleine aanpassingen (*) kan er waarde worden toegevoegd. Zie toelichting bij puntenoptimalisatie. Uiteindelijk zal op basis van de puntentelling voor onzelfstandige kamers de netto huur € 26.350,= per jaar bedragen. Dit komt op basis van de prijs neer op een factor 16,5!! Erg interessant derhalve.

Er bevinden zich in deze woning 7 verhuurbare kamers, te weten 3 op de begane grond en 4 op de eerste etage. De oppervlaktes van de kamers variëren van 12 m2 tot 22 m2. Momenteel delen de 7 huurders één keurige keuken en twee badkamers die elk voorzien zijn van een toilet en een douche. Daarnaast ligt achter het pand een ruime tuin van ca. 60 m2 met daarop een grote gedeelde berging.

Uitleg mogelijkheden puntenoptimalisatie:

Plaatsen 3 keukens in kamers (Puntenoptimalisatie)
In de huidige situatie levert de gemeenschappelijke keuken, welke wordt gedeeld door alle 7 huurders, geen punten op. Het keerpunt ligt bij het gebruik van een gemeenschappelijke keuken door maximaal 5 bewoners, te weten 4 punten per gebruiker.
De 3 kamers op de begane grond zijn ruim en geschikt om een keukenblok te plaatsen. Per kamer geeft dit 10 punten op, totaal 30 punten. Direct gevolg is dat de gemeenschappelijk keuken in de nieuwe situatie nog enkel wordt gedeeld door 4 gebruikers, een extra resultaat van 16 punten.

Oppervlakte gemeenschappelijke woonkeuken (Puntenoptimalisatie)
Een gemeenschappelijke verblijfsruimte van 15 m2 of groter levert 5 punten per m2 op. In potentie kan de oppervlakte van de woonkeuken 75 punten geven.

Realiseren 3 douches in kamers (Puntenoptimalisatie)
Het plaatsen van een douche in een studentenkamer resulteert in 15 punten voor de puntentelling, mits na plaatsing een woonoppervlakte van minimaal 15 m2 overblijft. In totaal 45 punten wanneer drie kamers voorzien worden van een eigen douche.

Huidige berging verbouwen (Puntenoptimalisatie)
In de achtertuin staat een grote schuur waar 7 afsluitbare bergingen zijn te realiseren. In totaal resulteert dit in 42 punten extra.

Documentatie
De huurcontracten en andere documentatie zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Locatie
De Assendorperstraat ligt op fiets-/loopafstand van het historische centrum van Zwolle en vlakbij het centraal station. De wijk Assendorp staat bekend om de gemoedelijke sfeer, gezelligheid en cultuur, een gevarieerde bouw, leuke winkels, scholen en wijkvoorzieningen. Er is een grote diversiteit van inwoners: gezinnen, studenten, starters en ouderen.

Parkeren op locatie is mogelijk. De wegen naar Kampen en Meppel zijn met de auto vlot te bereiken. Via de Centuurbaan bent u in ruim 5 minuten op de A28.

Condities bij overdracht
Het object wordt in verhuurde staat verkocht.

Informatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099.
Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD ZwolleFoto’s

Details

Vraagprijs€ 435.000 k.k.
Aanvaardingin overleg

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail