Hardenberg

Bruchterweg 5

Beleggingspand

VRAAGPRIJS


€ 675.000 k.k.

AANVAARDING


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Bruchterweg 5

7772BD Hardenberg

Te koop beleggingsobject Bruchterweg 5, 7, 9 11, 13 en 15
Aantrekkelijk BELEGGINGSOBJECT aan de rand van het centrum van Hardenberg.
Hardenberg is een stad aan de Overijsselse Vecht met ruim 60.000 inwoners. Aan de toegangsweg naar het Hardenbergse centrum vindt u deze royale winkelpanden. Vanaf deze toplocatie bereikt u binnen één minuut lopen het gemeentehuis, winkels en diverse voorzieningen in de binnenstad.

De verhuurder heeft de laatste jaren verschillende herontwikkeling scenario’s voorgelegd bij de gemeente. De gemeente is voorstander van deze plannen. Om deze reden zijn de bedrijfsruimtes (nog) niet allemaal verhuurd, of worden niet te huur aangeboden. Mocht er vanuit de koper geen belangstelling zijn deze ontwikkeling uit te voeren, dan kan de verhuur direct worden opgepakt en kunnen de bedrijfsruimtes worden verhuurd. De Bruchterweg 5 maakte onderdeel uit van het belendende ABN-Amro bank kantoor. Na beëindiging van de huurovereenkomst zijn de tussenmuren weer geplaatst. Indien enkel de begane grond als bedrijfsruimte zou worden verhuurd kan de bovenverdieping worden getransformeerd tot woonruimte.

Voor verdere informatie en de op te vragen huurwaardes kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099 of via [email protected]
Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011AD Zwolle
Details

Vraagprijs€ 675.000 k.k.
Aanvaardingin overleg

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Hardenberg

TEXTCITY


Call Mail