Zwolle

Voltastraat 4 01

Bedrijfsruimte

HUURPRIJS PER MAAND


€ 650

BESCHIKBAAR PER


in overleg

HUURPERIODE


In overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Voltastraat 4 01

8013OM Zwolle

Op bedrijventerrein marslanden deelgebied F is dit representatieve bedrijfspand gevestigd. De b.g.g. van de bedrijfsruimte bedraagt circa 50 m² en op de eerste verdieping opslag- kantoorruimte van ca. 25 m2. De overheaddeur is ca. 3,60 m breed en ca. 4,80 m hoog.
Er is een uitgebreide stroomvoorziening en om de paar meter zijn stopcontacten geplaatst. De waterleiding loopt over de wand met meerdere aansluitpunten. De Roldeur is elektrisch. Een parkeerplaats voor het pand is bij de huurprijs inbegrepen. Ledverlichting is ruim voldoende aanwezig

Locatie
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein de “Marslanden-F”. De bereikbaarheid is goed, via de nabij gelegen ringweg kunt u makkelijk de rijksweg A28, dan wel de N35 richting Twente bereiken.

Buitenterrein
De bedrijfsverzamelgebouwen ‘de Volta I en II’ zijn gebouwd op minder dan 50% van de kavelgrootte. Hierdoor beschikt u over genoeg rangeerruimte. Het perceel is goed bereikbaar.

Draagconstructie
De draagconstructie van het gebouw bestaat uit een staalconstructie die geheel vervaardigd is volgens berekening en tekening van de constructeur. Elke bedrijfsunit is kolomvrij overspannen. De staalconstructie is gezandstraald en vervolgens voorzien van een dekkende laag.

Bedrijfsvloer
De begane grondvloer is geschikt voor een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1250 kg per m2. De houten verdiepingsvloer is afgewerkt met underlaymentbeplating, en heeft een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m2.

Vloerafwerking
De begane grondvloer is monolithisch afgewerkt.

Gevels
De gevels zijn uitgevoerd in zogenaamde 'geïsoleerde sandwichpanelen' in kleur. De panelen hebben een totale Rc-waarde van 3,5 m2K/W. Deze panelen worden aangebracht op de achterliggende staalconstructie en sluiten aan de onderkant aan op de betonnen begane grondvloer.

Binnenwanden
De binnenwanden tussen de bedrijfsunits zijn uitgevoerd in geïsoleerd stalen sandwichpanelen of gelijkwaardig materiaal.

Buitenkozijnen en deuren
De buitenkozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en het aangebrachte hang en sluitwerk voldoet aan weerstandsklasse 2. De overheaddeuren van
de afzonderlijke bedrijfsunits zijn vervaardigd van geïsoleerd verzinkt stalen sandwichpanelen in kleur. De overheaddeur is elektrisch.Details

Huurprijs€ 650 per maand
HuurperiodeIn overleg
BTW-belastja
Beschikbaar perin overleg
Korte periode bespreekbaarIn overleg

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail