Dalfsen

De Singel 28

Bedrijfsruimte

VRAAGPRIJS


€ 599.000 k.k.

OPPERVLAKTE


375 m2

AANVAARDING


in overleg

BOUWJAAR


1991

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

De Singel 28

7722 RR Dalfsen

ALGEMENE OMSCHRIJVING

Op het bedrijventerrein Rondweg in Dalfsen wordt deze vrijstaande woning met bedrijfshal te koop aangeboden. Een kans voor een ieder die behoefte heeft aan ruimte rondom huis en zoekt naar een fijne combinatie van werken en wonen. Het object staat op het geliefde en “bewoonde” gedeelte van het bedrijventerrein, fraai gesitueerd op een markante hoek en is voorzien van een zonnige en besloten tuin. Het perceel heeft een afmeting van 1191 m2.

WONING
Deze prachtige, goed onderhouden en riante vrijstaande woning biedt veel leefruimte, privacy en optimaal woongenot! De woning heeft een vloeroppervlakte van 170 m2 en een inhoud van circa 600 m3.

De indeling is als volgt:
Entree/hal met meterkast, garderobe, toilet met fontein. Vanuit de entree is er een deur naar een ruime eetkeuken met een L-vormige moderne keuken welke is voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een nieuwe vaatwasser en ruime koel- vriescombinatie. De woonkamer met kachel is riant en door haar ligging zonnig. Verder is er een separate TV- en werkkamer, een bijkeuken met wasmachine-aansluiting op verhoging en doet de garage dienst als kantoor / atelierruimte. De parterre vloer is geheel voorzien van een laminaatvloer.
Op de 1e verdieping is er een overloop met vier slaapkamers, waaronder 1 master-bedroom van 30 m2 en een ruime inloopkast, een badkamer met douche en wastafel, een separaat toilet. De CV ketel is van 2008. Tekeningen zijn op kantoor aanwezig en kunt u inzien of opvragen.

De woning is vrijwel onderhoudsarm en is voorzien van een Keralit gevel.

BEDRIJFSHAL
De bedrijfshal met een oppervlakte van 205 m2 is gebouwd in 1991. De bedrijfshal wordt thans gebruikt voor vleesverwerking en beschikt over een EEG erkenning op gebied van voedsel. Het spreekt voor zich dat daarmee de hygiëne op een hoog niveau wordt geleverd. Andere gebruiksdoeleinden hebben hier zeker baat bij.

Uniek aan de bedrijfsruimte is dat er gemeentelijke toestemming is voor de verkoop van vleesproducten aan consument gedurende enkele dagen in de week.

Indeling van de bedrijfshal: entree, toilet met doucheruimte, kantineruimte, bedrijfshal met 1 koelcel en 1 vriescel met nog een aparte opslagruimte.

TUIN
De tuin is prachtig aangelegd, met twee terrassen en veel privacy!
Kortom, een verzorgd geheel waar u privé heerlijk kunt wonen gecombineerd met de mogelijkheid voor uw zakelijke activiteiten.

CONDITIES BIJ OVERDRACHT
De aanvaarding is in overleg.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 088-6299099.
Maxx Bedrijfsmakelaars
Willemskade 27
8011 AD Zwolle

Details

Vraagprijs€ 599.000 k.k.
Aanvaardingin overleg
Oppervlakte375 m2
Bouwjaar1991
Liggingbedrijventerrein de Rondweg
Bereikbaarheiduitstekend
Parkerengoed

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Dalfsen

TEXTCITY


Call Mail