Zwolle

Thorbeckegracht 67

Eengezinswoning

VRAAGPRIJS


€ 550.000 k.k.

OPPERVLAKTE


227 m2

AANVAARDING


in overleg

BOUWJAAR


1901

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Thorbeckegracht 67

8011VR Zwolle

Omschrijving object
Het pand is gelegen op een pracht hoeklocatie (Thorbeckegracht en Dijkstraat), aan één van de mooiste grachten in de binnenstad van Zwolle (hoofdstad van de provincie Overijssel met ruim 130.000 inwoners). De entree bevindt zich aan de Thorbeckegracht, een absolute toplocatie. Op de begane grond is een winkel gevestigd, deze maakt geen onderdeel uit van deze verkoop.
Het pand was voorheen bewoond door 4 studenten, echter met wat aanpassingen is er een prachtig compleet woonhuis van te maken. Het pand met de functie woonbestemming is gelegen op de eerste, tweede en zolderetage, aan de Thorbeckegracht. Het bruto vloeroppervlak bedraagt 227,10 meter2. Het gebruiksoppervlak bedraagt 168,70 m2. De inhoud van de woning bedraagt 480,28 m3 (NEN 2580 Meetrapport is op te vragen bij ons kantoor). Het pand heeft energielabel C.

Indeling
De indeling is als volgt: 1 grote woonkamer met balkon, een toilet en een woonkeuken op de eerste etage. Drie andere kamers (waarvan 1 hele grote met vide en frans balkon), de badkamer met toilet bevinden zich op de tweede etage. De zolderverdieping is voorzien van een vijfde kamer, voorzien van keuken, die momenteel is ingericht als woonkamer. Met wat aanpassingen is er van het pand een prachtig en compleet woonhuis te maken.
Om het allemaal wat makkelijker te visualiseren zijn er roomstylers van de verschillende ruimtes bijgevoegd. Het pand beschikt ook over een onttrekkingsvergunning voor zes huurders, afgegeven door de gemeente Zwolle.
Ligging Gelegen op het Noordereiland in het bruisende centrum van Zwolle. Op loopafstand van de winkels en de gezellige terrassen van de binnenstad. Parkeren kan voor het pand, middels parkeervergunning en bezoekersvergunning.
De historische waarde is hoog omdat Willem-Jan Schuttevaer, bij leven schipper en handelaar en stichter van de Koninklijke Schippersvereniging Schuttevaer, voorheen de NV Maatschappij ter verbetering van de handelsweg over het Zwolse Diep aan de Thorbeckegracht 67 heeft gewoond. In 1981 is ter nagedachtenis hiervan een gedenk-/gevelsteen onthuld in de voorgevel van dit pand.

VvE
Sinds 5 december 1980 is er een akte van splitsing ingeschreven bij het kadaster. De VvE is thans niet financieel actief omdat beide appartementsrechten in eigendom zijn van de verkoper. Het aandeel in het geheel zal uiteindelijk worden vastgesteld op basis van het oppervlakte, alsook de maandelijkse bijdrage ten behoeve van de VvE. De maandelijkse reserveringen ten behoeve van onderhoud zullen nadien worden vastgesteld. Het stemrecht wordt gelijk verdeeld tussen beide eigenaren, ieder voor 50%.

Details

Vraagprijs € 550.000 k.k.
Aanvaarding in overleg
Oppervlakte 227 m2
Bouwjaar 1901
Ligging centrum
Energielabel C

Locatie

Via Google Maps

Over Zwolle

TEXTCITY


Call Mail