Haaksbergen

Spoorstraat 21 / 21a

Beleggingspanden

VRAAGPRIJS


€ 775.000 k.k.

HUURWAARDE


op te vragen

AANVAARDING


in overleg

BOUWJAAR


Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Spoorstraat 21 / 21a

7481 HV Haaksbergen

Dit object bestaat uit representatieve winkelruimte met op de eerste etage een appartement, gelegen aan de Spoortstraat 21 en 21A, 7481 HV Haaksbergen.

Winkelruimte van ca. 365 m2 bvo, inclusief toilet en pantry. Frontbreedte is ca. 12 meter. Ruim appartement op de eerste etage.

Locatie
De winkel is gelegen aan de hoofdwinkelstraat van Haaksbergen, de Spoorstraat. De winkel bevindt zich in het midden van de winkelstraat, een winkelstraat met vele landelijk opererende winkelbedrijven. Ook voor wat betreft het appartement staat vast dat de courantheid hiervan zeer goed is.

De gemeente schrijft over de Spoorstraat: De Spoorstaat wordt gekarakteriseerd als een belangrijke poort tot het centrum. Het verbindt een groot aantal woonwijken met het Marktpromenadeplan. In basis is de straat een prima winkelstraat met toekomst.

Dit pand is zeer geschikt als beleggingspand, de winkel is verhuurd aan terStal BV (langlopend huurcontract) en in gebruik als verkoopruimte (detailhandel).
Het appartement is verhuurd, dit betreft een onbepaalde tijd contract.

Haaksbergen telt bijna 24.500 inwoners. Behalve de hoofdkern Haaksbergen horen ook de (kleinere) kerkdorpen Buurse en St.Isidorushoeve bij de gemeente. De Ster in Twente - zoals Haaksbergen wordt genoemd - is een uitgebreide gemeente (ongeveer 10.500 hectare) met veel natuurschoon en bezienswaardigheden. Jaarlijks bezoeken veel toeristen de natuurgebieden, het Museum Buurtspoorweg, of de Oostendorper watermolen

Foto’s

Details

Vraagprijs€ 775.000 k.k.
Conditie
Bouwjaar
BTW tarief
BTW belast
Aanvaardingin overleg
Huurwaardeop te vragen
Liggingcentrum
Bereikbaarheid
Parkeren
Voorzieningen
Energielabel
Aanvaarding

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Haaksbergen


Call Mail