Groningen

Grote beerstraat 378

Beleggingspanden

VRAAGPRIJS


€ 120.000 k.k. (vanaf)

HUURWAARDE


Op te vragen

AANVAARDING


In overleg

BOUWJAAR


2002

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Helaas staat deze woning staat alweer onder optie! Maxx biedt u ook de optie een aankoopopdracht uit te zetten. Voor meer informatie: info@maxxgroningen.nl

Mooi appartement met een slaapkamer van 65m2 in goede staat op fietsafstand van het Zernikecomplex, Noorderplantsoen en het gezellige centrum van Groningen.

Omschrijving pand: Lichte 2-kamer appartement gelegen op de 6e woonlaag met lift, groot balkon op het zuidwesten en volop parkeerruimte op parkeerplaats achter het flatgebouw en in de directe woonomgeving, tevens is er bergruimte op begane grond. Vanuit de woonkamer vrij uitzicht over plantsoen. Het appartement is rustig gelegen en gesitueerd aan de noordwest kant van het stadscentrum Groningen binnen de ring, op loopafstand van winkels en overige voorzieningen. Het Zernike complex, stadscentrum en Noorderplantsoen van Groningen is allemaal gelegen op fietsafstand en ook gemakkelijk bereikbaar middels busverbinding. Omgeving:  De wijk Paddepoel ligt in het noordwesten van Groningen. Dankzij de korte afstand naar het Zernike complex, Noorderplanstoen en het gezellige centrum van Groningen is de wijk erg populair bij internationale studenten. Uitvalswegen zijn prima bereikbar en alle benodigde voorzieningen zijn op loop afstand. Een groot gedeelte van de wijk is inmiddels opgeknapt en de wijk is dan zeer gemêleerd qua bewoners. Indeling pand:  Begane grond: gemeenschappelijke afgesloten entree met intercom, trappenhuis en lift, fietsenberging.  6 e     verdieping: trap- liftportaal, galerij, entree/ tochtportaal met meter- en bergkast, centrale hal, toilet met fonteintje, lichte woonkamer ca. 25 m² met toegang naar balkon van ca. 8m2. Slaapkamer ca.13 m², prima badkamer met wastafel en ligbad/douche. Dichte keuken bijna ca. 12 m² met een nette keukeninrichting met extra werkblad.

Details

Vraagprijs€ 120.000 k.k. (vanaf)
Conditie
Bouwjaar2002
BTW tarief
BTW belastJa
AanvaardingIn overleg
HuurwaardeOp te vragen
LiggingZeer centraal tussen Centrum, Noordeplatsoen en het Zernikecomplex
BereikbaarheidZeer goed
ParkerenGratis achter de flat
VoorzieningenAlles op loopafstand
EnergielabelE (voorlopig en aanvraag verhoging loopt)
Aanvaarding

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Groningen


Call Mail