Zwolle

Blekerswegje 4 en 4a

Kantoorpanden

OPPERVLAKTE


141 meter2 m2

HUURPRIJS PER JAAR


€ 25.000

BESCHIKBAAR PER


in overleg

HUURPERIODE


in overleg

Interesse?


Bel Maxx Zakelijk op
088-6299099
  • Altijd de beste bemiddeling
  • Objecten op de beste locaties
  • Transparante kosten

Blekerswegje 4 & 4a

8021 AH Zwolle

Op markante locatie gelegen kantoorruimte (totaal oppervlakte 141 meter2) op de begane grond en op de eerste verdieping met prachtig uitzicht over de Zwolse Dieze. Het karakteristieke pand aan de Blekersweg, beter bekend als het huis “Agter de Plancken”, kent een rijke historie. Dit in 1870 gebouwde pand heeft de laatste 150 jaar huisvesting geboden aan een houtzagerij, een houthandel, een groentewinkel, een schoenenzaak en een administratiekantoor. Voor het pand bevindt zich een grote parkeerplaats. De ruimte is keurig onderhouden en kan zonder investering in gebruik worden genomen. Thans is er gehuisvest een advocatenpraktijk, de aanvaarding kan op korte termijn.

Indeling pand
Begane grond: entree/vestibule met fraaie tegelvloer, administratieruimte, 2 separate kantoren en een conferentieruimte met toegang tot buitenverblijf, berging en achteringang. Verder is er op de begane grond een toilet met voorportaal en wastafel te vinden. Het totale bebouwde oppervlakte is 76 meter2.

Eerste verdieping: hal voorzien van fraaie tegelvloer met trap naar de eerste verdieping met overloop, toilet, een tweetal kantoorruimtes aan de voorzijde en een keuken en dakterras (groot circa 14 meter2) aan de achterzijde. Het totale bebouwde oppervlakte is 65 meter2.

De huursom voor het geheel bedraagt € 25.000,= per maand en qua verdere voorwaarden verzoeken wij u vooral contact met ons op te nemen, eventueel zijn de ruimtes ook afzonderlijk van elkaar te huren.

Details

Huurprijs€ 25.000 per jaar
BTW tarief
BTW belast
Huurperiodein overleg
Verlengingstermijn
Korte periode bespreekbaar
Opzegtermijn
HuurbetalingPer maand
Servicekosten
Beschikbaar perin overleg
Oppervlakte141 meter2 m2
Oppervlakte verkoopvloer
Prijs inventaris goodwill
Aantal verdiepingen
Frontbreedte
Bijdrage winkeliersvereniging
Liggingnabij binnenstad
Bereikbaarheidgoed
Parkerenbetaald in nabije omgeving
Voorzieningen
Energielabel
Aanvaarding

Locatie

Via Google Maps
Via Google Streetview

Over Zwolle

Zwolle ligt aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht en is via het Zwolle-IJsselkanaal verbonden met de IJssel. De stad ligt in de regio IJsseldelta. De gemeente telt 124.032 inwoners en is qua inwonertal de tweede stad van Overijssel, na de stad Enschede. Zwolle heeft een oppervlakte van 111,33 km².


Call Mail